ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі юнак вимагав в друга гроші за допомогу у бійці

|

На Львівщині студент вимагав гроші у товариша. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

грошы

У Самбірський відділ поліції 22 березня звернувся за допомогою 17-річний мешканець Закарпаття, студент одного з Самбірських навчальних закладів. Хлопець повідомив, що інший студент цього ж закладу, 18-річний мешканець Львівської області, вимагає у нього чотириста гривень.

Як пояснив заявник, кілька місяців тому вимагач нібито захистив його у «одній ситуації в нічному клубі», попередивши, що така «послуга» коштуватиме двісті гривень. Оскільки потрібної суми у заявника не було, він тривалий час уникав свого «захисника», а коли вони таки зустрілись, той повідомив, що, оскільки минув місяць, борг товариша зріс удвічі – і він хоче отримати вже не двісті, а чотириста гривень та забрав мобільний телефон заявника.

Студент, за його словами, злякався, позичив чотириста гривень у свого знайомого та передав «захиснику», проте той заявив, що цього замало і вимагав ще чотириста гривень. У випадку, якщо він не отримає вказаної суми, вимагач погрожував знов відібрати у студента мобільний та здати його у ломбард. Тоді потерпілий вирішив звернутись за допомогою до поліції.

Правоохоронці викрили зловмисника під час передачі йому коштів у сумі 420 гривень. Зловмиснику загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Поліцейські звертаються до усіх студентів та учнів – якщо ви потрапили у складну життєву ситуацію, не вагайтесь та не мовчіть, а негайно повідомляйте про це батьків, вчителів та поліцейський. Ви обов’язково отримаєте допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *