ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові посеред вулиці розігралась «голлівудська» сцена із затримання крадіїв

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області 21 березня затримали трьох зловмисників під час скоєння ними крадіжки грошей з каси магазину на вулиці Любінській. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

крадіжка

Як в подальшому встановили правоохоронці, продавець на мить відлучилась з магазину, щоб розміняти гроші, а коли повернулась, побачила, що з торгової зали виходять троє незнайомих чоловіків.  Продавчиня швидко виявила, що з каси зникла готівка та кинулась навздогін чоловікам, намагаючись криком привернути увагу перехожих.

Тим часом неподалік місця, де розгортались події, проходив старший оперуповноважений Управління захисту економіки у Львівській області. Він швидко зорієнтувався у ситуації та одразу вжив заходів, аби затримати втікачів. Проте зловмисники, побачивши, що їх переслідує всього один чоловік, почали чинити опір та намагались бити правоохоронця, використовуючи свою кількісну перевагу.

В цей час вулицею проїжджали два оперативних працівника Управління захисту економіки у Львівській області, котрі одразу ж втрутились та допомогли товаришу затримати зловмисників. Згодом їх передали працівникам слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці встановили особи затриманих – ними виявились «гастролери» – мешканці Кривого Рогу, Сумської та Волинської областей. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України та за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмисникам – позбавлення волі на строк до шести років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють «гастролерів» на причетність до скоєння інших злочинів.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *