ОСТАННІ НОВИНИ

«Економічний бойкотний рух» проти демонтажу «Росії» із вивісок «Сбербанку»: ворога треба знати в обличчя

|

Координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик прокоментував ситуацію щодо демонтажу назви країни агресора із відділень  «Сбербанку». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

maxresdefault

«Вважаю, що демонтаж слова «Росія» з вивісок окупантських установ, як мінімум, є глупістю. «Економічний Бойкотний Рух» навпаки всіляко намагається виділити, позначити, маркувати російські товари, установи і представництва. Окупанти всіляко цього уникають. Тепер їм допомагають небайдужі ентузіасти. Росію треба стерти з карти світу де-юре, чи хоча б вичавити її повністю з нашої землі. А закривати очі на факт її присутності на наших теренах, більше того, створювати ілюзію відсутності бізнесу Путіна в Україні є нерозумно», – обурився Олег Радик.

За його словами, скільки не б говорив “цукорка”, а в роті солодше від цього не стає.

«Ворога треба бачити, написи Росія чи триколор окупанта мають бути як більмо в оці влади. І як знак СТОП, Вхід Заборонено, для пересічних громадян. Не грайте такими ініціативами на користь ворога. Така дурнувата практика є на Волині, Рівненщині і Закарпатті», – наголосив він.

Нагадаємо, що у деяких регіонах України у відділеннях російського банку демонтовують назву країни агресора.

Фото: youtube.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *