ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі на Львівщині в будинок бізнесмена кинули гранату

|

На Львівщині правоохоронці розшукують зловмисників, котрі кинули гранату на подвір’я приватного підприємця. Постраждалих внаслідок вибуху немає, поліція перевіряє усі версії скоєння злочину. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

граната

Сьогодні, 22 березня, близько четвертої ранку на оперативну лінію 102 до Самбірського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Самбірського району про те, що «на подвір’ї його сусіда вибухнув предмет, схожий на велику петарду».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Як встановили правоохоронці, о 3.40 невідомі особи кинули на подвір’я житлового будинку, що належить 53-річному приватному підприємцю, місцевому мешканцю, гранату, ймовірно,  РГД-5. На той час у помешканні перебував господар з дружиною, його син з дружиною та двома дітьми. Постраждалих внаслідок вибуху немає, незначні пошкодження отримав фасад будинку.

граната1

Вибухотехніки вилучили з місця події уламки гранати та скерували на експертизу. Наразі проводяться слідчі дії, правоохоронці перевіряють усі версії скоєння злочину, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *