ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові взялися труїти пацюків

|

З 21 березня по 22 квітня 2016 року відділи профілактичної дезінфекції Львова проводять весняну суцільну одномоментну дератизацію у Львові, Винниках та смт. Рудно. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

438

Цими заходами зменшать чисельність мишоподібних гризунів, які є носіями багатьох інфекційних захворювань (лептоспіроз, туляремія та інші). Знищення будуть проводити в школах, дитячих садочках, лікувальних закладах, установах культури, парках, скверах, у підвалах житлових будинків ЛКП шляхом розкладання отрутопринади.

Дератизацію проводитимуть досвідчені фахівці із застосуванням ліцензованих препаратів та дотриманням усіх вимог безпеки.

Проведення дератизаційних робіт у приватному секторі проводять фахівці відділів профдезінфекції м. Львова шляхом розкладання отрутопринади у підсобних приміщеннях та підвалах будинків за згодою господаря. В дислокації, де зазначена назва вулиці, номер будинку та прізвище господаря, проведення роботи фіксується підписом господаря будинку.

Мешканцям будинків усіх форм власності (ОСББ, ЖБК, БУ КЕВ, відомчі), за наявності мишоподібних гризунів у будівлях, пропонують звертатися до відділів профдезінфекції за місцем проживання:

Залізничний район – 292-63-14

Галицький, Сихівський райони – 271-20-82

Франківський район – 238-28-27

Личаківський район – 275-90-01

Шевченківський район – 252-27-74.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *