ОСТАННІ НОВИНИ

П’яного водія довелося зупиняти пострілами

|

На Львівщині патрульні змушені були відкрити вогонь, аби зупинити п’яного водія, який ледь не наїхав на пішоходів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

pol2

Орієнтовно о четвертій ранку у селі Сілець, патрульні помітили автомобіль Opel Vectra, який не виконав вимогу дорожнього знаку «Проїзд без зупинки заборонено». Поліціанти прийняли рішення зупинити даний транспортний засіб.

Водій ігнорував вимоги поліцейських про зупинку і збільшував швидкість. Під час переслідування втікач нехтував правилами дорожнього руху. Вказане авто заїхало у місто Червоноград де неодноразово створювало аварійні ситуації.

pol3

Після того, як водій виїхав на тротуар і ледь не здійснив наїзд на пішоходів, було прийнято рішення застосувати зброю. Водія було попереджено про відкриття вогню. Патрульні зачекали на реакцію водія, однак він так і не зупинився. Патрульний здійснив один попереджувальний постріл в повітря і чотири постріли у заднє ліве колесо. На пошкодженому колесі водій проїхав ще 300 метрів. При виїзді з повороту не впорався з керування і зіштовхнувся з бордюром.

З місця водія вийшла жінка 20-річна дівчина. З дверцят пасажирів вийшли два чоловіка, один з них втік з місця події. Є підозри, що втікач під час руху пересів з водійського крісла на місце пасажира. Жінка перебувала в очевидному стані алкогольного сп’яніння. Вона продовжила вживати алкогольний напій і після інциденту, висловлювалася нецензурною лексикою.

pol1

З’ясувалося, що жінка раніше притягалася за крадіжки та шахрайство. Від експертизи на стан алкогольного сп’яніння вона відмовилася. На неї оформлено п’ять адмінматеріалів: за скоєння ДТП, за створення аварійної ситуації, за невиконання законної вимоги поліцейських, за керування без документів та за керування автомобілем у стані сп‘яніння. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *