ОСТАННІ НОВИНИ

На міні підірвалася вантажівка з воїнами АТО: двоє бійців загинули

|

За минулу добу в районі проведення АТО 2 українських військовослужбовців загинули, 2 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

21-03

Зокрема, як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, 2 бійців, рухаючись на вантажівці, загинули внаслідок підриву на міні, ще 2 – отримали поранення в ході обстрілів під Луганським та Авдіївкою.

Також він зауважив, що на Луганському напрямку відбулася перестрілка в районі Трьохізбенки. При цьому окупанти застосували 82-мм міномет, тому сили АТО відкрили вогонь у відповідь. Інцидент тривав більше 1 години.

«Як і раніше, епіцентром бойових дії залишається Авдіївка. За фактами, про які розповів сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, за минулу добу окупанти неодноразово застосовували важке озброєння – міномети, танки, БМП, а також 152-мм артилерію (САУ). Вогонь ведеться з Ясинуватої та її околиць. Також дуже неспокійно на Світлодарській дузі та в Зайцевому – противник підтягнув на передову великі сили та важке озброєння (міномети та БМП). Активно стріляють снайпери НЗФ», – зазначив Лисенко.

Що стосується Маріупольського напрямку, то тут, під Новотроїцьким, сили АТО відбили напад ворожої ДРГ

«Всього за минулу добу на Донецькому напрямку противник здійснив 28 обстрілів наших позицій», – резюмував Лисенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *