ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають долучитися до загальноміського прибирання у парках та скверах

|

Цьогоріч вже вчетверте поспіль у рамках міської кампанії «З нами місто розквітає» у всіх районах стартує загальноміське прибирання. Із 28 березня ініціативна студентська та учнівська молодь спільно з активними львів’янами прибиратимуть від сміття сквери і впорядковуватимуть та озеленюватимуть Львів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

толока
У рамках проекту буде проведено прибирання парків, зелених зон, дворів, скверів, очищення пам’ятників та інші акції щодо покращення благоустрою міста. Організатори заохочують очистити парки від побутового сміття та скляної і поліетиленової тари.

«Чисте місто — це показник культури мешканців, які проживають в ньому. Закликаємо керівників різних установ та організацій спільно зі своїми колективами прибрати території прилеглі до своїх підприємств та організацій. Також запрошуємо небайдужих мешканців міста та молодь організовувати прибирання біля своїх будинків, дитячих та спортивних майданчиків, скверів. Тільки спільною працею зможемо зробити наше місто чистим та приготувати його до Великодня», – наголошує співкоординатор кампанії Назар Куровець.

«В рамках підготовки міста до Великодніх свят на території Львова проводитимуться не тільки заходи з поліпшення благоустрою парків, скверів, прибудинкових територій, а й забезпечення збереження та збільшення зелених насаджень. Цього року також планується відновити рядові посадки на таких вулицях: Антоновича, Героїв УПА, Любінська, Петлюри, Ливарна, Хмельницького та інших», – повідомив начальник управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Тих, хто має бажання долучитись до акції, запрошують зголошуватись в управління екології та благоустрою чи в управління внутрішньої політики Львівської міської ради, або ж у районні адміністрації міста.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *