ОСТАННІ НОВИНИ

На розтяжці в зоні АТО підірвався український військовий

|

За минулу добу внаслідок підриву на розтяжці один військовослужбовець отримав поранення. Це сталося у Бахмутському районі. Про Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

20-03 (1)

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, на Луганському напрямку противник порушив режим тиші один раз: у районі Трьохізбенки ворожий снайпер вів обстріли позицій сил АТО.

Що стосується Маріупольського напрямку, то тут вперше за довгий час тут було спокійно від ворожих обстрілів.

«На Донецькому напрямку зберігається напружена обстановка. Ворожі провокації відбувалися по всій лінії фронту – від району Світлодарської дуги до Красногорівки. Противник активно застосував міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Найбільша кількість обстрілів припадає, як і раніше, на темну пору доби», – повідомив Мотузяник.

І додав, що найгарячіше вчора було поблизу Авдіївки. «Ворожі обстріли розпочалися вранці і тривали з перервами до пізньої ночі. А близько опівночі банформування відкрили вогонь з артилерії, випустивши по позиціях сил АТО у тому районі 6 мін калібром 152 мм», – зазначив він.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *