ОСТАННІ НОВИНИ

Всесвітня акція «Година Землі»: українців закликають на годину вимкнути світло

|

Сьогодні, 19 березня, проводитиметься Всесвітня кампанія “Година Землі” 2016. Цього дня о 20.30 на одну годину у темряву зануриться увесь світ, об’єднаний спільним прагненням зменшити вплив на довкілля та зберегти природні ресурси нашої планети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ruki_zemnoy_shar_derevo_1680x1050 (1)

Щоб підтримати кампанію, в темряву поринуть сотні знакових спорудах на кшталт Ейфелевої вежі та Сіднейської опери.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

“Година Землі” – своєрідний заклик почати діяти, заклик узяти на себе соціальну відповідальність і долучитися до спільної праці задля стійкого майбутнього людства та безпечного навколишнього середовища.

Підтримайте проведення кампанії Година Землі 2016 шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими  на 1 годину 19 березня 2016 р о 20.30. Це буде Ваш внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Довідка

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі 2015 р була безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світі.

Фото: ili.od.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *