ОСТАННІ НОВИНИ

Працівницю податкової затримали на хабарі у валюті

|

Начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб районної державної податкової інспекції вимагала та отримала від підприємця 400 доларів США хабара. Про це Львівському порталу повідомили у  департаменті захисту економіки Національної поліції України.

1

За даним фактом військовою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

18 березня під час отримання грошових коштів начальника відділу доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ правоохоронці затримали у службовому кабінеті. Працівники УЗЕ вилучили 400 доларів США, отримані від підприємця. Одночасно у процесі проведення санкціонованого обшуку робочого кабінету виявлено та вилучено ще 4 тисячі гривень у конверті.

2

На даний час посадовця затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що напередодні у Львові затримано банківського працівника на хабарі у 300 тисяч гривень

3

Фото: www.lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *