ОСТАННІ НОВИНИ

Новий фонтан біля Оперного збудують благодійники

|

Анонсований «сухий» фонтан перед Оперним театром у Львові будуватимуть виключно коштом благодійного фонду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

фонтан

Як повідомила начальник юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич,  «сухий» фонтан перед Оперним театром будуватимуть виключно коштом та силами благодійного фонду «Сокар Благо».

Вартість робіт складе близько 1 млн євро.

«Точніша сума буде визначена тоді, коли буде погоджена проектно-кошторисна документація», – розповіла Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, Львівська міська рада надала згоду Галицькій районній адміністрації на демонтаж фонтану перед Оперним театром та на укладення договору з благодійним фондом «Сокар Благо» про спільну діяльність щодо спорудження на його місці «сухого» фонтану.

«Існуючий фонтан має балансову вартість приблизно 1,5 млн грн. Є позиція колег з депутатського корпусу та з виконавчих органів влади, що цей фонтан будуть демонтовувати в такий спосіб, щоб його можна було встановити в одному з інших районів міста.

Маємо намір підписати угоду про спільну діяльність між Галицькою районною адміністрацією та фондом і, відповідно до нього, буде погоджено проект і будемо працювати далі», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові перед Оперним з’явиться «сухий» фонтан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *