ОСТАННІ НОВИНИ

"Ні корупції!"Садового пікетують громадські активісти

|

Cьогодні, 17 березня, львівських депутатів під час сесії пікетують активісти. Прийшли обурені мешканці тому, що в  порядок денний пленарного засідання винесено пункт «Про затвердження Типового положення про Громадську раду при управліннях Львівської міської ради», який громадяни вважають фарсом. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

4

Активісти, що вже неодноразово виступали за створення Громадської ради при ЛМР вважають, що міська рада знов проігнорувала позицію та ініціативу громадськості і продовжує насаджувати свої позиції.

3

«Це змусило нас звернутись в прокуратуру Львівської області із заявою про вчинення злочину, передбаченого статтями 364 та 365 ККУ», – зазначають активісти.

2

Вони вважають, що «саме реальні, живі Громадські ради відповідають усім вимогам «європеїзації» суспільного життя в місті. Адже через них, як через форпост громадськості, діючий у безпосередній близькості до влади та в тісному контакті із нею, можна найбільш оперативно і конструктивно вирішувати нагальні питання управління та розвитку міста».

1

Так, активісти вимагають Громадську раду не при окремих управліннях, а при Львівській міськраді загалом. Це, за їх словами, допоможе громаді дійсно щось вирішувати, а не бути «ручнною» організацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *