ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати погодили програму цифрового перетворення Львова

|

Депутати Львівської міської ради погодили Програму цифрового перетворення Львова на 2016-2020 роки. Про це передає з сесійної зали кореспондент Львівського порталу.

47_in

Метою її є досягнення світових стандартів надання адміністративних та комунальних послуг, відкритості та доступності влади міста, ефективності управління господарством міста, з використанням інформаційних технологій у всіх сферах життєдіяльності міста.

Відтак, основними завданнями програми є: оновлення, консолідація та уніфікація програмних і технічних ресурсів (комп’ютерної техніки, мережевого обладнання та оргтехніки) для забезпечення гнучкості їх використання та надійної роботи інформаційно-комунікаційної структури; створення системи інформаційної безпеки; автоматизація діяльності Львівської міської ради та комунальних підприємств; впровадження електронних сервісів для оптимізації спілкування між мешканцями та виконавчою владою; впровадження проектів інформатизації для модернізації всіх сфер діяльності міста; розвиток співпраці з ІТ-компаніями та їхніми асоціаціями; реалізація програм навчання та підвищення комп’ютерної грамотності мешканців.

Фото: forbes.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *