ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці АТО та низка активістів вимагають заборонити у Львові ЛГБТ-квест

|

Бійці АТО та громадські активісти звернулися до Львівської міської ради та до міського голови з вимогою не допустити проведення ЛГБТ-квесту у Львові. Таку заяву від десятків громадських організацій виголосив сьогодні, 17 березня, під час засідання Львівської міськради, представник організації «Карпатської Січі» Юрій Черкашин. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

ЛГБТ

Так, під заявою підписалась низка ГО та батальйонів (Союз українок», «Рух нації», «Правий сектор», «Спілка учасників АТО» тощо).

. Основна вимога  – не проводити у Львові ЛГБТ-квесту, що планувався на 19-20 березня.

«Ми усвідомлюємо  те, що маленька частина нашого суспільства відрізняється від решти. Було б аморально їх засуджувати. Але особливо аморально пропагувати нетрадиційні шлюби під час війни. Чи хочемо ми у такий складний період провокувати наше суспільства? В ході проведення можуть бути провокації, в тому числі силові, тому просимо вас  вжити усіх можливих заходів щодо унеможливлення проведення такої акції», – заявив Ю.Черкашин.

У разі відсутності реакції на цю заяву від міста, бійці АТО та активісти вважатимуть це «неповагою до українців».

Також зазначається, що цю ситуацію під своє крило має взяти особисто мер міста Андрій Садовий.

«Уся відповідальність, в першу чергу, висить на ньому. Тому апелюючи до совісті, ми закликаємо вас зробити усе, щоб не провести це ганебне дійство у Львові..Нам, як представникам добровольчих батальйонів,не хотілося б силових методів у Львові», – додав Ю. Черкашин.

Водночас секретар міськради Анатолій Забарило заявив, що «місто не толерує під час проведення і ппісля Великого посту та під час війни таких акцій».

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові відбудеться ЛГБТ-квест.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *