ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни вирішуватимуть, якою має стати вулиця Бандери

|

Інститут міста запрошує мешканців Львова долучитись до процесу перепланування вулиці Бандери. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

бандери

Інститут міста спільно з Львівською міською радою та містом Лейпциг розпочинає проект «Вулиця для всіх», результатом якого має бути реконструкція вулиці Степана Бандери з урахуванням інтересів мешканців, місцевих підприємців та усіх категорій користувачів вулиці.

Проект «Вулиця для всіх» має на меті створити прецедент налагодження комунікації між мешканцями, підприємцями та владою міста під час реконструкції громадського простору. Упродовж 2016 року Інститут міста організовуватиме низку відкритих зустрічей з мешканцями, воркшопів та соціологічних досліджень, в результаті яких мають бути напрацьовані рекомендації для архітекторів та інженерів, які безпосередньо займатимуться реконструкцією вулиці Бандери.

Уже 1 квітня запланована перша така зустіч, на якій команда «Вулиці для всіх» представить мешканцям ідею проекту та обговорить з ними напрацювання першого Урбаністичного воркшопу, який нещодавно відбувся у Львові за участі експертів з питань архітектури та містобудування.

За підсумками побажань усіх зацікавлених сторін має бути напрацьований проект реконстукції вулиці, а безпосередній ремонт заплановано розпочати у 2017 році.

Фото: kartagoroda.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *