ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики поранили шістьох українських військових

|

За минулу добу, 15 березня, внаслідок бойових дій у зоні АТО не загинув жоден український військовий, проте шестеро отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Противник відкрив вогонь з ПТРК. Інцидент стався на південний схід від Попасної.

Донецький напрямок

Противник продовжує потужні обстріли на Світлодарській дузі, в Зайцевому та Авдіївці. Ворог застосовує міномети та БМП. У Невельському (західніше Донецька) зафіксовано снайперський обстріл окупантів. Натомість у Майорську, Пісках та Мар’їнському районі вчора було спокійно. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 33 ворожих обстріли.

Маріупольський напрямок

Вчора відбулося 2 бойових зіткнення українських військ з противником (обидва – в районі Новотроїцького). Ворожі атаки успішно відбито. На цих же рубежах оборони противник активно використовував 120-мм міномети, внаслідок чого наші бійці відкрили вогонь у відповідь, не допустивши просування бойовиків на контрольовану Україною територію. Також окупанти здійснили серію обстрілів у Широкиному. Всього на Маріупольському напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів та 2 бойових зіткнення.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 6 – було поранено», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *