ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діяв підпільний покерний клуб

|

Правоохоронці Львова припинили діяльність покерного клубу, власники якого маскували заклад під гру у спортивний покер. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області.

poker

Як встановили правоохоронці, у ігрових залах одного з покерних клубів, розташованого у приміщенні спортивного комплексу в Франківському районі Львова, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачі отримували послуги азартного характеру під час гри у покер на готівку з виплатою грошової винагороди.

Свою незаконну діяльність організатори клубу маскували під гру у спортивний покер. Взяти участь у азартній грі відвідувачі могли лише отримавши згоду адміністраторів закладу. Сторонні особи мали можливість грати лише у спортивний покер без грошових ставок.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні клубу, правоохоронці виявили та вилучили чотири покерних столи, грошові кошти в сумі три тисячі гривень та сімсот доларів США, виручені від надання послуг, більше тисячі гральних фішок різною номінальною вартістю, чорнові записи та документацію, яка підтверджує злочинну діяльність у сфері надання послуг азартного характер. На момент, коли у зал увійшли правоохоронці, за гральними столами перебувало близько десяти осіб.

Вилучені матеріали та обладнання відправлені на експертизу, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до організації роботи клубу. Триває досудове розслідування.

Зловмисникам загрожує штраф у сумі до 680 тисяч гривень та конфіскація грального обладнання.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *