ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліція «пов’язала» п’яного екс-міліціонера на BMW

|

П’яний екс-правоохоронець залишив автівку посеред дороги, а потім заперечував свою причетність до неї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

371

За даними відомства інцидент трапився вранці,14 березня на вулиці Грушевського, 5. Прибувши на місце події, поліцейські виявили автомобіль BMW, який був залишений посеред дороги та суттєво перешкоджав руху. До поліціантів підійшли військовослужбовці, котрі стверджували, що водій автомобіля BMW п’яний і пішов в невідомому напрямку. Невдовзі на місце події прийшов і сам правопорушник. Документів на авто у водія не було. Від перевірки на стан сп’яніння відмовився. Патрульні відібрали пояснення у свідків, про те, що він керував автомобілем напідпитку. Авто правопорушника було евакуйовано на штрафмайданчик.

Патрульні запропонували чоловікові поїхати у Галицький відділ поліції для встановлення особи. При оформленні адмінматеріалів 34-річний почав поводити себе агресивно та погрожувати фізичною розправою працівнику поліції.

Також чоловік намагався завдати собі тілесних ушкоджень. Окрім того виявилось, що зловмисник є колишнім працівником правоохоронних органів та не один раз притягувся до відповідальності за дрібне хуліганство та керування автомобілем у нетверезому стані. Цього разу на правопорушника було оформлено протоколи за водіння в нетверезому стані, злісну непокору законному розпорядженню працівника поліції, винесено постанову за відсутність відповідних документів на керування ТЗ, порушення правил зупинки, що суттєво перешкоджало дорожньому руху.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *