ОСТАННІ НОВИНИ

Через сухе голодування у Савченко погіршився стан здоров'я

|

Надія Савченко припинила сухе голодування, але вихід із нього відбувається із важкими ускладненнями. Про це повідомив адвокат Савченко Микола Полозов на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

савченко

«Вчора її вирвало водою, яку вона намагалася пити. Крім цього, стан її і без цього виснаженого здоров’я стає все гіршим. Дається в знаки стара проблема з каменями в нирках, яка загострилася стресом для організму через голодування (особливо сухе). Висока температура, що не спадає вже кілька днів, свідчить, як мінімум, про серйозне запаленні внутрішніх органів. Тобто, мінімум, що зараз необхідно в терміновому порядку зробити для Надії Савченко – провести медичне обстеження», – написав він.

За словами Миколи Полозова, російських медиків Савченко до себе не підпускає. «Як пише сама Надія, тут, в Росії, старий ГУЛАГівського принцип «Не вір, не бійся, не проси» став її кредо», – зауважив адвокат.

«Разом з тим, українські медики все ще знаходяться в Ростові-на-Дону, хоча не отримали дозволу від російської влади на зустріч і обстеження Надії», – повідомив Микола Полозов.

Фото: patrioty.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *