ОСТАННІ НОВИНИ

Матчі «Карпат» на «Арені Львів» для бійців АТО будуть безкоштовними

|

Під час домашніх поєдинків львівських «Карпат» на стадіоні «Україна» учасники бойових дій на Сході мали можливість потрапляти на сектори безкоштовно, демонструючи посвідчення встановленого зразка. На ігри «левів» на новому стадіоні, бійці АТО також зможуть потрапити безкоштовно. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному центрі ФК «Карпати».

Арена Львів

«Ми будемо дотримуватися позиції львівських «Карпат» щодо учасників АТО. Я вважаю, що це правильна і корисна ініціатива клубу. Отже, за три години до початку матчу, біля кас «Арени Львів» стоятимуть члени організації учасників бойових дій та ветеранів АТО. Вони займатимуться організацією видачі квитків для бійців.

Для того, щоб отримати такі квитки, необхідно буде пред’явити посвідчення встановленого зразка. Ми також проінформуємо стюардів та охорону, щоб вони скеровували бійців АТО до кас, де вони зможуть отримати квитки та пройти на трибуни. Які саме сектори зможуть зайняти наші воїни? Я гадаю, що було б логічно розмістити їх біля фанатів «Карпат», аби підтримка була максимально яскрава та насичена», – розповів директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *