ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі чоловік вчинив аварію на краденому авто

|

У Дрогобичі чоловік викрав автомобіль, на якому потім вчинив ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

дтп

Як встановили правоохоронці, 33-річний мешканець Дрогобича, викрав мікроавтобус «Мерседес» та,  не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з автомобілем «Шевроле Авео».

Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 березня у Жидачівському районі. Виїздом на місце події групи реагування та слідчі встановили, що за попередніми даними, водій мікроавтобуса «Мерседес» не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем «Шевроле Авео». На щастя, під час зіткнення ніхто не постраждав.

«Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у водія «Мерседеса», 33-річного мешканця Дрогобича, відсутні документи на автомобіль. Далі ми встановили, що мікроавтобус належить одному з благодійних фондів і був викрадений з гаража кілька годин тому»,- розповів начальник Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Мирон Карапата.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування. Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання  під вартою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *