ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом святкових вихідних у Львові чадним газом отруїлося четверо осіб

|

За вихідні дні у Львові 4 особи отруїлись чадним газом, з них 1 дитина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

чадний газ

Зокрема, 6 березня о 12.15 на вулиці Варшавській (Шевченківський район) отруїлися чадним газом 2 особи, з них 1 дитина. Відтак 54-річну львів’янку доправили до Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери постраждалу у задовільному стані відпустили додому. А 9-річну дитину госпіталізували до реанімаційного відділення Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Її стан станом на 06.00  7 березня – середньої важкості.

А 7 березня о 19.13 на вулиці Пекарській в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку отруїлись чадним газом дві особи – 59-річного і 22-річного віку. Постраждалих у середньому ступені важкості доставили до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні.

Як свідчать аналізи, більшість нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням людей чадним газом, відбувається через порушення абонентами умов безпечної експлуатації газових приладів та пічного опалення, несанкціоноване втручання власників газового обладнання в роботу системи газопостачання та конструкцію газових приладів, несправну систему димовідведення та вентиляції.

«Пам’ятайте, що кожна людина повинна відповідально ставитися до безпечного поводження з газом у побуті, адже постраждати може не тільки вона сама, а й близькі та рідні, сусіди. То ж радимо вам – уважно стежте за роботою газового обладнання у себе в оселі та на прилеглій території і при найменших ознаках неполадок звертайтеся до аварійної

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *