ОСТАННІ НОВИНИ

Гриценка покинув Канівець

|

Народний депутат України 7-го скликання покинув партію «Громадянська позиція». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

канівець

За його словами, вийти з партії його примусила політика керівника «ГП».

«Мій крок щодо виходу із партії є вимушеним. Я не бачу доцільності перебувати в політичній силі, яка фактично перетворилася на фан-клуб однієї особи, всі мої намагання по реформуванню партії, залученню до неї нових, молодих, перспективних, самодостатніх та авторитетних людей зазнали поразки. Волюнтаризм керівника партії в прийнятті рішень, які потім схвалюються Радою та КоордРадою, веде партію в нікуди», – йдеться у повідомленні.

Також О. Канівець розповів, як саме рішення керівництва партії він не сприймає.

«Останні рішення, які я не схвалюю і не сприймаю: 1) розпуск Київської міської регіональної організації (в електронному режимі, навіть не заслухавши організацію та її керівництво на публічному засіданні Ради партії); 2) скасування з’їзду партії вкінці лютого, що не дало можливості взяти ГП участь у місцевих виборах до об’єднаних громад 27-го березня.

Але, останній крок керівника партії, який змусив мене прийняти це непросте рішення – це його подальша толерація до церкви країни-окупанта, країни-агресора: російської православної церкви в Україні, тобто УПЦ МП. Вважаю це ганьбою для України, для партії “Громадянська позиція” і оскільки цей керівник партії і далі думає очолювати ГП, вважаю для себе єдиноправильним кроком – покинути лави цієї політичної сили», – зазначив він.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *