ОСТАННІ НОВИНИ

Дітям нічим доїхати на гуртки до «Погулянки»: на маршруті №7А нема жодного автобуса

|

Львівські діти не можуть доїхати на гуртки через халатність чиновників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «За якісний транспорт».

694389ab-7fd1-4407-97ae-3b86aba31dec

 

 

Як зазначає заступник керівника ГО «За якісний транспорт» Олег Довганик, до організації звернулися батьки, діти яких відвідують гуртки Центру творчості дітей та юнацтва Галичини («Погулянка»). Вони скаржаться через відсутність автобуса на маршруті №7А зі сполученням вулиця Вахнянина – площа Соборна.

4f7f2f07-ca24-4828-ad88-0db422d37fa4

«До нас звернулися батьки, що їхні діти не можуть доїхати до «Погулянки». Ми перевірили подану інформацію і це дає підстави думати, що автобуса взагалі немає на маршруті. Наша громадська організація звернулась з листом до міського голови Львова, щоб міська рада вплинула на роботу перевізника», – зазначив заступник керівника ГО «За якісний транспорт» Олег Довганик.

Активісти ГО «За якісний транспорт» написали листа до міського голови Львова Андрія Садового, що протягом 1-3 березня 2016 року на автобусному маршруті №7А немає жодного автобуса. В свою чергу активісти просять чиновників вжити заходів, щоб діти могли регулярно діставатись на гуртки в Центр творчості дітей та юнацтва Галичини («Погулянка»), а також вимагають покарати перевізника за недобросовісне виконання роботи.

Довідка

Частину вулиці Мечникова з мікрорайону Погулянка до центральної частини міста закрили на ремонт. Чиновники призначили тимчасовий автобусний маршрут №7а зі сполученням вулиця Вахнянина – площа Соборна.

Із 14 грудня на маршруті курсує один автобус кожні 40 хвилин. Він працюватиме до відкриття вулиця Мечникова та відновлення роботи тролейбусного маршруту №7, який зараз курсує на вулиця Пасічну.

Вулицю Мечникова ремонтуватимуть у три етапи. По черзі закриватимуть для руху різні ділянки. До червня роботи обіцяють завершити повністю від вулиця Пекарської до вулиця Личаківської.

Фото: “За якісний транспорт”

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *