ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний екс-кандидат в депутати побив поліцейського

|

У Львові п’яний екс-кандидат в депутати побив поліцейського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

406

Інцидент трапився по вул.Студентській коли патрульні виявили автомобіль Range Rover, який перебував в орієнтуванні. На вимогу працівників поліції зупинитись водій не реагував. Автомобіль вдалося зупинити на вул. Мучній 30, де водій відмовлявся виходити з позашляховика… Також чоловік відмовлявся пред’являти будь-які документи, мовляв надасть їх виключно в Личаківському відділку поліції. Прибувши у ВП, водій і там не хотів пред’являти жодних документів.

405

Поліцейським вдалося встановити особу порушника, ним виявився 43-річний львів’янин, який в 2015 році балотувався у Львівську міську раду. Водій перебував в стані алкогольного сп’яніння і від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився. На порушника складено два адмінпротоколи за керування в стані сп’яніння та злісна непокора законному розпорядженню, а також винесено дві постанови відсутність відповідних документів на право керування та невиконання вимог про зупинку

Під час оформлення даних адмінматеріалів він спробував зіпсувати протокол про керування в стані алкогольного сп’яніння та погрожував звільненням.

Також чоловік здійснив напад на одного з працівників поліції, завдавши декілька ударів в плече та в голову. Правоохоронець вже зняв побої в медзакладі. Тепер нападника очікує ще й відповідальність за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв та за опір представникові влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *