ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи гатять по силах АТО. Українські військові відкривали вогонь у відповідь

|

Сьогодні уночі, 8 березня, терористи продовжили обстріли українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ato

«Обстріли проросійськими найманцями позицій ЗСУ не припиняються. За минулу добу зафіксовано 54 обстріли, з них 41 на Донецькому та 13 на Маріупольському напрямках.

Нахабно порушуючи Мінські угоди російські терористи продовжили обстріли укріпленнях сил АТО забороненими видами озброєння.

Використання мінометів по позиціях поблизу Авдіївки їм виявилось замалим і близько 17.00 бойовики використали танк та здійснили з нього 6 пострілів.

Наші опорні пункти в Пісках та Майорську ворог обстріляв з мінометів калібру 82-мм., а з гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції поблизу Опитного, Троїцького, Луганського, Новгородського, Лозового.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по позиціям сил АТО в районі н.п Красногорівка, Мар’їнка, Талаківка та Широкіне з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські воїни в окремих випадках вели вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *