ОСТАННІ НОВИНИ

Вдова бійця АТО вигнала голову ОДА з похорону чоловіка

|

У Тернополі дружина загиблого бійця АТО не дозволила голові ОДА вшанувати його. Про це повідомляють активісти «Карпатської Січі» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

ато

Вранці майже сотня тернополян зібралися до Збаразького кільця, щоб зустріти тіло екс-голови Збаразької райадміністрації Юрія Горайського, який загинув 4 березня під час бою в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Коли колона з тілом загиблого наблизилася до Збаразького кільця, дружина покійного Горайського почала шукатиголову Тернопільської ОДА Степана Барну та олову Збаразької райдержадміністрації Анатолія Качку.

Вдова нагадала Барні, що він звільнив з роботи її чоловіка, і головою Збаразької райадміністрації призначили його давнього друга Анатолія Качку. Жінка наполегливо попросила голову Тернопільської облдержадміністрації піти з місця зустрічі і забрати принесені квіти.

«Ви не варті того», – заявила вона.

Потім дружина Горайського у різкій формі нагадала Анатолію Качці, як він одному зі своїх інтерв’ю пропонував відправити її чоловіка на психіатричну експертизу.

Зазначається, що улітку минулого року попри протести Самооборони та громадськості Збражчини Юрія Горайського звільнили з посади голови райадміністрації.

«За 11 місяців ми з командою однодумців зробили багато. Працював би і далі, якби не треба було звільнити місце друзям Барни. Ці люди навіть не поцікавились, яка ситуація в районі, які проблеми, що зроблено і, що ще планується ще зробити,» – сказав він тоді.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *