ОСТАННІ НОВИНИ

У Чернігові стався потужний вибух в автопарку

|

У Чернігові поліція розслідує обставини вибуху і масштабної пожежі в автопарку, що призвела до поранення чоловіка, а також знищення 5 автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Чернігівській області.

3

Встановлено, що в приміщені станції техобслуговування під час виконання ремонтних робіт газового обладнання маршрутного автобуса “Рута” стався витік та вибух газу. Внаслідок цього вогнем повністю знищено вказаний транспортний засіб.

4

Зазначено, що масштабна пожежа також знищила перекриття і покрівлю будівлі на площі 640 квадратних метрів, обладнання для ремонту та 5 автомобілів, ще 2 авто пошкоджено.

2

“Від вибуху постраждав і водій автобуса, який перебував на ремонті. Чоловіка госпіталізовано до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні з термічними опіками ніг, рук та обличчя. Його стан медики оцінюють, як стабільний”, – йдеться в повідомленні.

1

Відповідно до попередніх висновків рятувальників, причиною вибуху та пожежі стало порушення технологічного регламенту під час проведення ремонтних робіт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 КК (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою). Триває досудове розслідування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *