ОСТАННІ НОВИНИ

Арсен Аваков: «Сьогодні ми зробили 16-й крок у створенні Твоєї нової поліції»

|

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков про запуск нової поліції у Полтаві і про наступні кроки реформи:

Аваков

«Полтава! Наш 16-й крок у створенні Твоєї нової поліції!

З вересня по грудень 2015 року в Полтаві було подано 5 893 заяв в патрульну поліцію, пройшов конкурс і закінчив навчання тільки 1 кандидат з 22-х. І сьогодні 245 гідних в перший раз заступлять на охорону права і порядку на вулицях древньої Полтави!

Побажаємо удачі Нової патрульної поліції Полтави!

Всього ж станом на сьогодні, 5 березня 2016 року, в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Ужгороді, Мукачеві, Миколаєві, Луцьку, Хмельницькому, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Херсоні, Вінниці, Чернігові, Кременчуці, Черкасах, аеропорту Бориспіль служать 8660 патрульних поліцейських. До кінця року ми плануємо запустити патрульну поліцію в Тернополі, Борисполі, Житомирі, Чернівцях, Рівному, Запоріжжі, Кіровограді, Кривому Розі, Сумах, Маріуполі, Слов’янську, Краматорську, Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську.

Крок за кроком, в Україні вибудовується система, створена на основі нової, європейської ідеології, яка вже ніколи не повернеться до старої, каральній системі і буде служити кожному українцю і захищати кожну людину», – написав на своїй сторінці у Facebook міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *