ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено трьох українських бійців

|

Учора, 3 березня, внаслідок бойових дій не загинув жоден український військовий, троє отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«На Луганському напрямку вчора було спокійно.

Донецький напрямок

Окрім вранішнього обстрілу з «Градів» під Красногорівкою, противник також застосував 82-мм міномети в районі Опитного. В цілому провокації та прицільні обстріли бойовиків вчора тривали по всій лінії зіткнення. Найгарячіші точки – Світлодарська дуга, Горлівська агломерація, Донецький аеропорт. Противник відкриває вогонь, як у світлу, так і в темну пору доби, але після заходу сонця кількість обстрілів та щільність вогню різко зростають. Всього на Донецькому напрямку за минулу добу зафіксовано 46 обстрілів з боку НЗФ.

Маріупольський напрямок

Противник порушував режим тиші по всьому фронту. Двічі окупанти застосували 82-мм міномети. В ході одного з ворожих обстрілів сили АТО відкрили вогонь у відповідь і рішуче припинили провокацію бойовиків. Всього на Маріупольському напрямку зафіксовано 11 обстрілів наших позицій з боку НЗФ.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – було поранено», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *