ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО

|

Сьогодні, 4 березня, останній день, коли абітурієнти можуть сформувати і відправити необхідні реєстраційні документи для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Про це повідомляють Українські новини.

ZNO

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадали, що випускники шкіл поточного навчального року мають подати реєстраційні документи до навчального закладу, в якому здобувають освіту. Випускники минулих років, учні, слухачі або студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів повинні направити документи за адресою регіонального центру оцінювання якості освіти.

Створити реєстраційну картку можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Дата подачі реєстраційних документів визначається за відтиском штемпеля на поштовому конверті.

Також на сайті Українського центру оцінювання якості освіти доступні опції, які допоможуть учасникам ЗНО дізнатися, на якому етапі обробки перебувають реєстраційні документи.

Якщо в учасника ЗНО виникне необхідність внести зміни до персональних даних або переліку навчальних предметів, він може зробити це до 18 березня 2016 року.

Нагадаємо, що реєстрація на ЗНО розпочалася 1 лютого.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *