ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні стартує реєстрація на ЗНО 2016

|

Сьогодні, 1 лютого, в Україні починається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання для випускників шкіл і професійно-технічних навчальних закладів, передає Львівський портал.

zno-1

 

Директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій повідомив, що зовнішнє незалежне оцінювання проводиться для всіх випускників загальноосвітніх навчальних навчальних закладів і випускників професійних навчальних закладів, які хочуть вступити до вишу.

За окремою процедурою відбувається реєстрація для осіб, які перебувають на непідконтрольних територіях, реєстрація для них можлива без надсилання поштою документів для реєстрації, а через електронну пошту.

Ті, хто перебувають в установах пенітенціарної служби і випускники професійно-технічних закладів освіти, які не планують вступати в університет, здають іспити як державну підсумкову атестацію.

Зa фактом реєстрації для кожного учасника ЗНО буде створена інформаційна сторінка, куди до отримання сертифікату будуть приходити результати оцінювання за конкретні предмети.

Зазначимо, що зареєструвати можна буде до 1 березня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *