ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко будуть силоміць виводити із голодування

|

Згідно з кримінально-виконавчим кодексом Російської Федерації Надію Савченко насильно виводитимуть з голодування. Про це заявив Адвокат Марк Фейгін, що відвідав в СІЗО після початку її «сухого голодування», повідомляє Укрінформ.

савченко

«Кримінально-виконавчий кодекс РФ не дає права тому, хто оголосив голодування, померти. Тому керівництво СІЗО, де перебуває Савченко, не зможе дозволити собі таку «розкіш», їх прямий обов’язок полягає в зворотному. Отже, не дивлячись на її заборони, Надію Вікторівну виводитимуть з цього стану. І з реплік місцевих керівників можу припустити, що вони вже готуються до цього», – сказав Фейгін.

Як пише видання, у такому разі можна буде констатувати, що сучасна російська судова система повернеться до давньої практики Радянської влади з примусовим годуванням політв’язнів і дисидентів, які оголошували голодування.

Як Львівський портал уже повідомляв, Надія Савченко знову оголосила голодування, і заявила, що його зупинить голодовку лише в разі повернення до України «живою чи мертвою».

Фото: joinfo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *