Порошенко пообіцяв подвоїти зусилля для звільнення Савченко

|

Петро Порошенко заявив про те, що Надія Савченко є символом України і Українки, для всього світу. Також він пообіцяв подвоїти зусилля для її повернення додому. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі глави держави.

Порошенко

Коментуючи оголошення українською льотчицею сухого голодування, президент відзначив, що Україна і він особисто подвоять зусилля для повернення її на Батьківщину. «Ми подвоїмо зусилля для того, щоб повернути Надію додому. Це надзвичайно важливо, важливо для мене, важливо для України, важливо для кожного з нас», – підкреслив Петро Порошенко.

При цьому Порошенко висловив тверде переконання, що в Росії немає справедливого суду. «Цей фарс абсолютно не варто продовжувати», – зазначив він.

«Я прочитав її виступ, який мав бути оголошений Надією у суді. Незламна воля українки, не просто українки, а офіцера Збройних Сил України, яка зі зброєю в руках робила те, що має робити кожен українець – захищала рідну землю. Її незламність та її твердість сьогодні не лише створили образ – символ і забезпечили потужну підтримку всередині нашої держави. Сьогодні кожен українець пишається кожним українським Героєм. Серед цих справжніх Героїв одне з перших місць займає Надія Савченко», – наголосив глава держави.

Як Львівський портал повідомляв, Надія Савченко знову оголосила голодування, і заявила, що його зупинить голодовку лише в разі повернення до України «живою чи мертвою».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *