ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці затримали «мінувальника» «Сільпо»

|

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, який «замінував» ТЦ «Сільпо». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Поліцейські Шевченківського відділу поліції спільно з працівниками управління Служби безпеки України у Львівській області встановили особу та опитали зловмисника, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування.

Як встановили правоохоронці, 3 березня о 18.29 на оперативну лінію 102 з повідомленням про замінування торгового центру «Сільпо», розташованого на вулиці Шевченка у Львові, телефонував 19-річний львів’янин. Чоловіка запросили у Шевченківський відділ поліції, де під час опитування він зізнався у скоєному. За словами зловмисника, він хотів таким чином пожартувати та перевірити, як розгортатимуться події після його повідомлення.

Нагадаємо, під час обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території, правоохоронці евакуювали більше 200 відвідувачів та 50 працівників. Обстеження тривало близько двох годин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) ККУ. За це зловмиснику загрожує до семи років тюрми.

Фото: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *