Будівництво індустріального парку знову пікетують

|

Сьогодні, 4 березня, жителі села Рясна-Руська розпочали мітинг проти будівництва індустріального парку. Про це повідомили активісти нас сторінці спільноти «Варта-1», передає кореспондент Львівського порталу.

piket1

Раніше жителі села Рясна-Руська вже пікетували ЛМР щодо незаконного перерозподілу їхніх земель та побудови індустріального парку. Тоді учасники пікету заявили, що земля належить селу, тому Львівська міська рада не мала жодного права ухвалювати якісь рішення стосовно цих земель.

piket2

Голова сільради Емілія Смокоровськатакож додала, що війна за наділи зі Львовом триває вже 26 років. Жінка переконана, ці землі належать не місту, а селу. До того ж, ті городи, фактично, єдині землі сільськогосподарського призначення, які залишились на території сільради.

Раніше сільська рада Рясне-Руської подала на ЛМР в суд, розгляд справи наразі триває. Оскільки заборони на будівництво офіційно немає, підрядник вирішив розпочати будівництво і завезти техніку, що спонукало людей розпочати пікет.

piket3

Нагадаємо, що жителі села Рясна-Руська пікетували поблизу ЛМР, а згодом мер Львова Андрій Садовий втік від обурених протестувальників.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *