ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув один український захисник, ще одного поранили

|

Всього за минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 1 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

03-03

 

 

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександра Мотузяника, на Луганському напрямку обстрілів українських позицій вчора не було.

«Але ворожий снайпер вбив українського військовослужбовця, який патрулював територію вздовж Сіверського Донця у Станично-Луганському районі», – додав він.

Що ж до Донецького напрямку, то тут найбільш складна ситуація вчора склалася в районі аеропорту.

«Під час ворожих обстрілів у Пісках було поранено 1 українського воїна. Також епізодичні провокації противника зафіксовано на інших ділянках фронту – Луганському, Зайцевому, Верхньоторецькому тощо», – зазначив Мотузяник.

Він також зауважив, що на Маріупольському напрямку обстановка дещо загострилася.

«Ворожі обстріли зафіксовано по всьому фронту. Противник активно застосовує міномети, зенітні установки ЗУ-23-2, а також бронетехніку. Сили АТО змушені регулярно відкривати вогонь у відповідь з метою припинення провокацій окупантів. Найгарячіше вчора було у Мар’їнці, в районі Докучаєвська, та на лінії фронту Талаківка – Широкине», – повідомив Мотузяник.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *