ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині продовжують масово незаконно вирубувати дерева

|

У поточному році прокурорами вже заявлено 2 позови до суду щодо незаконної вирубки дерев на загальну суму майже 150 тис. грн.. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

вирубка

Зокрема, Радехівською місцевою прокуратурою в порядку господарського судочинства заявлено позов в інтересах держави в особі Кривецької сільської до державного підприємства «Радехівське лісомисливське господарство» про стягнення завданих незаконною рубкою лісу збитків в розмірі понад 100 тис. грн.

Окрім цього, прокуратурою Львівської області вживаються заходи щодо заявлення ще трьох позовів про стягнення з ДП «Турківське лісове господарство» на користь місцевих рад понад 1,1 млн грн на території яких здійснено незаконні рубки лісу. Прокуратурою встановлено, що службові особи вказаного держпідприємства допустили незаконні рубки на території Вовченського лісництва, як наслідок було вирубано 299 дерев загальною кубомасою понад 550 м³, чим спричинено державі збитки на зазначену суму коштів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *