ОСТАННІ НОВИНИ

Як зміниться парк «Знесіння» в 2016 році

Євгенія Сінькова, Львівський портал

|

Вже цього року у Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» з’являться велосипедні доріжки з тротуаром, зовнішнє освітлення, а також мотузковий парк, на розвиток яких з бюджету виділено понад 2 млн грн. Про це, сьогодні, 2 березня, на брифінгу розповіли координатори проекту, передає кореспондент Львівського порталу.

320

За словами в. о. директора РЛП «Знесіння» Романа Назаровця, наразі планується виконання комплексу заходів для збереження території парку та розвитку відпочинкових зон, а також реалізації низки важливих проектів.

«Перший проект – освітлення в парку, що буде облаштоване на 6 ділянках паркової зони. Другий  проект – це будівництво вело доріжки з тротуаром, загальний кілометраж якої становитиме близько 300 метрів. Наступним проектом буде реалізація мотузкового парку, що складатиметься з трьох ліній складності. Також планується створення візит-центру, який міститиме офісні приміщення, спортивний майданчик на даху, конференц-зали, кафе та хостел», – розповів він.

Окрім того, за словами активіста Lviv Young Project, Ігоря Лісного, основна мета молодіжного проекту  розвитку парку – це забезпечення благоустрою, облаштування на території дизайнерських лавок та створення бренду парку «Знесіння» для побудови позитивного іміджу.

«Нашим завданням є налагодження навігаційної системи, розробка туристичних маршрутів, активна інформаційна діяльність парку, яка здійснюватиметься в соціальних мережах, а також пошук інвесторів», – додав Ігор Лісний.

Додаймо, що запустити оновлений парк планується в травні 2016 року.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *