ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському виші на «гарячому» взяли двох хабарників

|

У Львові викрито двох хабарників з вишу. За успішне складання іспитів в.о.директора одного з університетів вимагав від студента 4 тисячі гривень. Однак гроші повинні передати методисту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM570image001

Так, 1 березня під час передачі студентом хабара методисту до службового кабінету завітали працівники Управління захисту економіки та слідства Нацполіції. Отримані гроші жінка повинна була передати в.о.директора ВУЗу.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем роботи зловмисниці правоохоронці додатково вилучили понад 3 тисячі гривень.

PM798image002

Працівники УЗЕ встановили, що здирництвом займались в.о. директора та методист вищого учбового закладу. Щоб відвести від себе підозри, гроші в якості хабара студенти передавали методисту.

За фактом вимагання неправомірної вигоди слідчим управлінням ГУНПуЛьвівській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.Проводяться заходи по встановленню інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди. Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *