ОСТАННІ НОВИНИ

Українців «привітали» з весною новими тарифами на електроенергію

|

Від сьогодні, 1 березня, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) вводить нові тарифи на електричну енергію для населення. В середньому тарифи зростуть на 25%. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ «Львівобленерго».

279

За словами директора з електропостачання ПАТ «Львівобленерго» Костянтина Ющака,  українцям слід готуватися до двох нових хвиль подорожчання електроенергії.

«Згідно з рішенням НКРЕКП тарифи з 1 березня збільшуються для першої категорії, а це електроенергія в обсязі до 100 кВт/год на місяць, з 45,6 до 57 коп. за кВт год, для другої категорії (споживання від 100 до 600 кВт год на місяць) – з 78,9 до 99 коп. за кВт год, для третьої категорії (більше 600 кВт год на місяць) – з 147,9 до 156 коп. за кВт год. Це третій етап підвищення тарифів. Нас ще очікує четвертий етап з 1 вересня цього року і п’ятий етап – з 1 березня 2017 року», – говорить Костянтин Ющак.

Для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу встановили найнижчий тариф незалежно від обсягів споживання – 57 коп. за 1 кВт год з ПДВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *