ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено трьох українських бійців

|

Внаслідок бойових дій у зоні АТО було поранено трьох українських військових. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«На Луганському напрямку учора було спокійно.

Донецький напрямок

Вчора, вперше за багато місяців, встановилося перемир’я на лінії фронту Зайцеве – Майорськ. Дещо неспокійніше було на Світлодарській дузі, Новгородському, Новоселівці Другій, де відбулася серія ворожих провокацій.

Найбільш неспокійно вчора було в районі Донецького аеропорту, зокрема у Пісках та Красногорівці, де ворог 7 разів застосував міномети, випустивши кілька десятків мін. Всього на Донецькому напрямку відбулося 35 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Обстановка принципових змін не зазнала. Як і раніше, бойовики активно порушують режим тиші у Мар’їнському районі, а також в районі Гнутового. Противник один раз застосував 82-мм міномети та двічі відкривав снайперський вогонь. Всього на цих рубежах оборони зафіксовано 19 обстрілів з боку НЗФ. З мето припинення ворожих провокацій сили АТО неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 3 – було поранено», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *