ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию викрили зловмисника, що переховувався від львівської поліції

|

Інспектори поліції Стрийського відділу поліції встановили, що чоловіка, котрий на вулиці продає алкогольні напої з рук, розшукують працівники поліції одного з відділів Львова. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

затримано злодія

У суботу, 27 лютого, дільничні інспектори поліції Стрийського відділу поліції виявили у центральній частині міста чоловіка, який реалізовував алкогольні напої з рук.

За інформацією, яку отримали правоохоронці під час обходу адміністративної дільниці, чоловік намагався «не світитися». Зранку в певний час «виходив на роботу», збував оковиту постійним клієнтам і зникав.

«Правопорушником виявився 48-річний місцевий мешканець. Коли ми встановили його особу з’ясувалося, що чоловіка за вчинення крадіжки розшукують працівники одного з відділів міста Львова»,- розповів майор поліції Роман Вовк.

Правоохоронці склали протокол за ч.3 ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Чоловіку за вчинення  адміністративного правопорушення загрожує штраф у розмірі від 510 до 850 гривень. Окрім того, й за вчинення крадіжки йому також доведеться нести відповідальність, але вже кримінальну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *