ОСТАННІ НОВИНИ

Суперечливий пам’ятник Кузьмі у Луцьку демонтовують

|

Пам’ятник відомому музиканту Кузьмі у Луцьку демонтують. Про це повідомила мати Андрія Кузьменка у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

кузьма

Пам’ятник, який викликав багато обговорень серед українців,  заберуть, а на його місце постане нова скульптура.

«Хочу ясно донести до жителів міста ситуацію, яка склалася навколо пам’ятника моєму синові – Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну). По моєму настільному проханні і проханні всіх небайдужих громадян, які підтримали мене, пам’ятник буде демонтовано і відправлено найближчим часом на абсолютно нове виготовлення скульптури. На щастя, у нас немає жодних непорозумінь з людиною, яка вирішила вшанувати пам’ять про Кузьму таким чином. Разом з ним, ми дійшли згоди щодо нових виконавців цієї відповідальної роботи-це скульптори з Києва. Проте їхніх імен розголошувати поки що не будемо. Вони окреслили термін для виконання такої портретної роботи 4-6 місяців», – заявила Ольга Кузьменко.

Скульптуру планують встановити до 17 серпня-до Дня народження Андрія.

«Я дуже прошу ЗМІ не перетворювати цю ситуацію в дешевий фарс. Я обіцяю всім вам, що пам’ятник Кузьмі Скрябіну у вашому місті буде достойним і професійно виконаним. Щоб його присутність у вашому рідному Луцьку, викликала у вас тільки приємні емоції, як і сам Кузьма!», – зазначила мама Кузьми.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *