ОСТАННІ НОВИНИ

Новий керівник сервісного центру обласного УМВС ініціює перехід до електронного сервісу

|

Виконуючим обов’язки директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області призначено Олександра Плашовецького Новопризначений керівник бачить своїми пріоритетами повний перехід на електронне управління та надання послуг, що унеможливить будь-які корупційні схеми, а також наголошує на важливості відкритої та прозорої діяльності сервісних центрів МВС.

поліція«Роботи багато, але я впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться втілити в життя усі заплановані проекти і зробити сервісні центри місцями з по-справжньому європейською якістю послуг. Прозорість та постійний зв’язок з населенням – ось що ми декларуємо у своїй роботі, адже тільки так можемо говорити про довіру з боку людей. Але важливо не лише говорити, а й діяти. Відтак, ми вже працюємо над кардинальною модернізацією електронної черги у львівському сервісному центрі, яку згодом поширимо на усі центри в області, також розробляємо план повного переходу на електронний документообіг, адже в еру інформаційних технологій, коли більшість питань можна вирішити в декілька кліків, маючи лише комп’ютер та доступ до мережі Інтернет. Переводити гори паперу вважаю нелогічним і таким, що дозволяє певним людям використовувати приславуті «схеми». Як керівник регіонального сервісного центру я запрошую громаду до діалогу та готовий до співпраці», – зазначив Олександр Плашовецький у коментарі Львівському порталу.

Також він додав, що ніякі замовні заходи і тиск з боку зацікавлених у збереженні старого порядку осіб, не зіб’ють його з обраного вектору на реформи заскорузлої системи.

Нагадаємо, вчора під стінами установи відбувся малочисельний мітинг, де вимагалось відставки новопризначеного керівника сервісного центру. Йому інкримінувалась навіть «співпраця з ФСБ». Абсолютна більшість знаних і впливових громадських організацій Львівщини проігнорували дану подію в силу певних причин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *