ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських депутатів закликають до флешмобу, щоб допомогти юному Тимуру чути світ

|

У Львові розпочинається акція «Депутати, допоможіть Тимурчику чути», суть якої у тому, що депутатів Львівської міської ради закликають виділити кошти, щоб допомогти родині хлопчика Тимура зібрати кошти для слухового апарату. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє активістка «Люстраційної ради Львівщини» Галина Янко, передає кореспондент Львівського порталу.

тимур

«Шановні депутати Львівської міської ради. Звертаюся до Вас як до представників громади, які зараз мають можливість зробити добру справу.
Внизу фото маленького хворого на синдром Дауна хлопчика Тимурчика Царьова. Він не чує і погано бачить, у нього три вади серця та супутні патології. Його маленького та братика двійника покинув батько, колишній міліціонер», -йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що слуховий зараз Тимуру дуже потрібний слуховий апарат.Він перестає чути в старому.
«Ми минулого року організували збір коштів, і нам вдалося зібрати кошти на апаратик на одне вушко, який вже придбали у Польщі. Потрібно кошти на апарат на друге вушко і стереосистему до нього. Сума 195 000 грн», – наголошується у повідомленні.

За підрахунками активістів, якщо кожен депутат Львівської міської ради виділить з свого фонду для цієї дитинки по 3250 грн, Тимурчик почує світ.

тимур1

«А якщо до цього ще приєднаються і Народні Депутати від Львівщини і депутати Львівської обласної ради, то ми зможимо вже цього року в Польші Тимурчику їх поставити! Зробіть це для нього!», – просять ктвиісти.

Наразі на таку благодійну пропозицію погодились депутати міськради Любомир Босаневич, Григорій Козловський, Ірина Оршак та Олег Рудницький. Також мати хлопчика готує заяву для представників фракцій, аби ті поширили інформацію про акцію всередині партій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *