За минулу добу в зоні АТО обійшлося без бойових втрат

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

Закарпатські-військові-в-АТО

Як розповів речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, противник різко активізувався на Луганському напрямку. Зокрема, в Попаснянському районі відбулося 6 мінометних обстрілів наших позицій з боку НЗФ. Також на цих же рубежах оборони противник застосовував стрілецьку зброю та гранатомети.

На Донецькому напрямку ворог продовжує активно порушувати перемир’я на Світлодарській дузі, в районі Горлівської агломерації та на лінії фронту Авдіївка – Піски – Красногорівка. Противник активно застосовує важке озброєння – міномети та БМП. Також епізодично ведеться снайперський вогонь. Спокійно на цій ділянці фронту лише вранці – до 11:00.

Зберігається надзвичайно напружена обстановка на Маріупольському напрямку. Активні бойові дії розгорнулися на двох ділянках фронту: Красногорівка – Мар’їнка та Гнутове – Талаківка.

Противник застосовував 82-мм та 120-мм міномети, а також вів снайперський вогонь. Ворожі обстріли розпочалися близько 15 години і тривали до пізнього вечора.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *