На окупованому Донбасі у переселенців відбирають житло

|

Суди на контрольованій бойовиками частині Донбасу виносять рішення про конфіскацію квартир переселенців, які виїхали з небезпечної зони. Про це на прес-конференції сказала юрист Донецької обласної організації «Комітет виборців України» Наталія Целовальниченко, передає УП з посиланням на «Укрінформ».

За її словами, це може свідчити про доступ бойовиків до списків зареєстрованих на території України вимушених переселенців.

«У нас є інформація, що так звані «ЛНР» і «ДНР» мають прямий доступ до списків переселенців, які зареєстровані на території України», – сказала Целовальниченко.

«Це загрожує тим, що люди можуть фізично втратити своє майно на непідконтрольній українській владі території», – зазначила вона.

«Нам телефонують і скаржаться люди на те, що вони є переселенцями, а «ДНРівский» суд, посилаючись на те, що має інформацію зі списків, виносить рішення позбавити людину житла на тій території», – пояснила Целовальниченко

Коментарі

  1. А якого чорта вони сюди припхалися!тут жеш їх ущемлями!самі ж просили дядю вову памагі!ввєді вайска!а тепер які претензії?!житло в них відбирають?!дебіли аучні!не треба було свої хати лишати!чого в растов не їхали а до банберів?!бидло тупе!всіх зібрати за морди і вивезти звідки приїхали!нехай пильнують там свої зати пашуть і захищаються від того кого самі прикликали!шоб їх……

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *