ОСТАННІ НОВИНИ

Біля СБУ у Львові виявили саморобну вибухівку

|

У Львові правоохоронці знешкодили виявлений на вулиці Вітовського підозрілий предмет. За попередньою оцінкою експертів-вибухотехніків – це був саморобний вибуховий пристрій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

вибухівка

Так, сьогодні, 29 лютого  о 8.05 до правоохоронців на оперативну лінію 102 надійшла інформація від чергового управління Служби безпеки України у Львівській області про підозрілий предмет, схожий на вибуховий пристрій, виявлений біля громадської приймальні УСБУ на вулиці Вітовського.

На місце події негайно виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб, котрі задіюються у таких випадках. Виявлений предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними дротами. Правоохоронці дослідили знахідку та знешкодили її. За попередніми даними, це був саморобний вибуховий пристрій, проте остаточно стверджувати про це можна буде після висновків експертів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. За цей злочин загрожує до семи років тюрми.

Наразі правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити особу зловмисника або зловмисників, котрі виготовили пристрій.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *